TEKNO – Terveys- ja hyvinvointiteknologiaosaaminen sujuvaksi -hankkeen yksi päätehtävistä on kehittää koulutusta, jolla edistetään sote- ja hyvinvointialojen terveys- ja hyvinvointiteknologiaosaamista niin työntekijöiden kuin heidän asiakkaidensa hyväksi. Toinen päätehtävä on tukea verkostoja, jolloin vertaistuki ja kumppanuussuhteet lisääntyvät.

Verkostotapaamisia on kahdenlaisia. Teknotärskyillä kohtaavat sote-ammattilainen ja teknologian startup-yrittäjä. Vertaistuen verkostotapaamiset on suunniteltu sote-yrittäjille.

Kevään verkkokoulutukset käynnistyvät 15.2.2018 lähitapaamisella Laureassa, Tikkurilassa. Ilmoittaudu veloituksettomaan verkkokoulutukseen: https://www.lyyti.fi/reg/teknoverkkokoulutus

Verkkokoulutuskokonaisuus sisältää seuraavat teemat:

  • Terveysteknologian keskeiset käsitteet & etiikka
  • Ikäteknologia toimintakykyä tukemassa
  • Terveys- ja hyvinvointiteknologioiden käytännön sovellukset
  • eHealth – Mitä digitalisaatio on terveydenhuollossa – Etähoidon ja -ohjauksen mahdollisuudet

Koulutuksen käynyt ammattilainen tai muu toimija saa koulutuksensa jälkeen ns. teknologiapassin, jossa kuvaillaan koulutuksen kautta saatu osaaminen. Passeja on eri tasoisia riippuen siitä, mikä on osaamisen tarve ja käydyn koulutuksen laajuus.  Koulutuksista vastaa Laurea-ammattikorkeakoulu.

Yrittäjien oma verkostotapaaminen järjestetään Posintrassa torstaina 1.2.2018. Illan aikana syvennytään tulevaan sote-uudistukseen, valinnanvapauteen ja valvontaan. Tilaisuus on tarkoitettu TEKNO-hankkeessa mukana oleville yrityksille.

Lisätietoa projektipäällikkö Christina Sani, , p. 040-5027112

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.