Map Unavailable

Päivämäärä/Aika
12/11/2020
16:00 - 20:00

Tapahtumatyyppi


Yritystreffit ovat erinomainen tilaisuus kasvattaa omaa kontaktiverkostoa ja tavata tehokkaasti muita yrittäjiä, yritysten edustajia ja asiantuntijoita. Treffit järjestetään verkossa, joten voit verkostoitua vaikka kotitoimistosta käsin. Tätä maksutonta verkostoitumistilaisuutta ei kannata ohittaa!

 

TULE MUKAAN – NÄIN HELPPOA SE ON

 

1. LUO PROFIILI 2.10.2020 ALKAEN

Luo profiili tapahtumaan rekisteröitymällä tästä: Itä-Uudenmaan Yritystreffit

2. SOVI TREFFEJÄ 26.10.2020 – 11.11.2020 KLO 16.00 SAAKKA

Tutustu tapahtuman osallistujiin ja sovi treffejä heidän kanssaan. Aikataulutamme sopimasi treffit puolestasi. Varaudu olemaan mukana koko tapahtuma-aika, sillä treffisi aikataulutetaan tuon ajan sisälle.

3. OLE PAIKALLA 12.11.2020

Tapahtuma alkaa kokoontumisella yhteisellä etäyhteysalustalla. Ennen treffien alkamista avaa GoToMeeting-etäyhteys ja toteuta sen jälkeen treffit tapahtumasivun kautta: Businessmaker

 

OHJELMA

Klo 16:00 Etäyhteys aukeaa

Kaikille yhteinen GoToMeeting-etäyhteysalusta aukeaa. Mahdollisuus testata yhteyksiä ja nähdä demo kuinka onlinetreffeille liitytään. BusinessMakerin tekninen tuki palvelee numerossa +358 44 7035417.

Klo 16:30 Järjestäjien tervehdykset

Yrittäjien, PosIntran ja Porvoon kaupungin edustajat toivottavat osallistujat tervetulleeksi.

Klo 17:00 Kahdenkeskiset tapaamiset alkavat

Siirtyminen kahdenkeskisiin videohuoneisiin näiden tapahtumasivujen kautta. Etäyhteysalusta on avoinna ja voit siellä verkostoitua silloin, kun sinulla ei ole treffejä tai treffeissä on tauko. Etäyhteys-alustalla voit esitellä yritystäsi kaikille siellä olijoille.

Klo 20:00 Tapaamiset päättyvät (viimeistään)

Kahdenkeskiset tapaamiset päättyvät osallistujan henkilökohtaisen aikataulun mukaisesti. Etäyhteysalusta sulkeutuu klo 20.00.

Kaikki tapaamiset sovitaan etukäteen tämän sivuston kautta. Voit sopia 10 tapaamista joiden kunkin pituus on n.15min. Tapaamiset aikataulutetaan puolestasi.

 

Osallistuaksesi onlineyritystreffeille tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen jossa on mikrofoni sekä kamera. Huom! Tapahtuma alkaa kokoontumisella GoToMeeting -etäyhteys alustalla. GoToMeeting -etäyhteys on avoinna koko tapahtuman ajan. Voit esitellä siellä yrityksesi toimintaa ja verkostoitua silloin, kun sinulla ei ole sovittuna kahden keskisiä treffejä. Saat GoToMeeting -etäyhteyslinkin sähköpostiisi hieman ennen tapahtumapäivää.

 

TAPAHTUMAN JÄRJESTÄÄ

 Posintra.fi tietoa evästeistä

Map Unavailable

Päivämäärä/Aika
12/11/2020
16:00 - 20:00

Tapahtumatyyppi


Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.