Map Unavailable

Päivämäärä/Aika
04/05/2021
17:00 - 18:30

Tapahtumatyyppi


Madventures – Riku ja Tunna

Kansainväliset seikkailijat | Yhteiskunnalliset vaikuttajat

Monipalkitut toimittaja-tuottaja Riku Rantala ja ohjaaja-tuottaja Tuomas ”Tunna” Milonoff tunnetaan vaikutusvaltaisina mediapersoonina, jotka ovat tunnettuja maailmanlaajuisesta ilmiöstä nimeltä Madventures.

Puheissaan miehet pyrkivät jakamaan ne opit, jotka he ovat miljoonien kilometrien matkallaan omakohtaisesti oppineet. Unelmien toteuttamisessa, omien rajojen rikkomisessa ja työssä jaksamisessa on paljolti kysymys harjoittelusta, yrittäjämäisestä asenteesta, omien pelkojen voittamisesta ja hyvästä yhteistyöstä. Kuulijat herätetään laittamaan itsensä likoon, kohtaamaan erilaisia kulttuureja ja pohtimaan vallitsevaa yhteiskunnallista ja globaalia tilaa, jossa elämme nyt ja tulevaisuudessa.

Alkujaan reppureissailuun keskittyvä televisio-ohjelma myytiin Suomesta 200 maahan ja laajeni radioon, tietokirjallisuuteen ja sosiaaliseen mediaan. Nyt Madventures-brändin alla on julkaistu 10 tietokirjaa ja spin-offina mm. Nelosen Mad Cook Show, ruokaan keskittynyt talk show. Sanavalmis aisapari on antanut kasvonsa monelle yhteiskunnallisesti tärkeälle aiheelle ja herättänyt keskustelua suositulla, Yleisradiolle tekemällään Docventures-transmediasarjalla, joka rakentuu dokumenttielokuvien ympärille.

 

Ilmoittaudu viimeistään 3.5.2021 mennessä:

ILMOITTAUDU

Linkki tilaisuuteen lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiin edellisenä päivänä.

Tapahtumailta järjestetään Teams-sovelluksella.

 

Tapahtumailta on osa uusmaalaisille yritykselle suunnattua Yritysapu-palvelua. Hanke toteutetaan yhteistyössä kolmen Uudellamaalla toimivan kehitysyhtiön Posintran, Keuken ja Novagon sekä Uudenmaan TE-toimiston kanssa. Hankkeen mahdollistaa Uudenmaanliiton UKRI -kriisirahoitus.

Yritysapu_toteuttajat ja rahoittaja

 

Map Unavailable

Päivämäärä/Aika
04/05/2021
17:00 - 18:30

Tapahtumatyyppi


Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.