Map Unavailable

Päivämäärä/Aika
18/05/2021
17:00 - 20:00

Tapahtumatyyppi


Klaus Härön ajatuksia tiimityöstä ja Yritystreffit

Klo 17 – 18:00 Tervetuloa kuuntelemaan Klaus Härön ajatuksia tiimityöstä – Kovat kyynärpäät vai avoin syli

Elokuvaohjaajat esitellään yleensä yksinäisinä neroina, mutta totuus on usein toista. Ilman, että koko tiimi puhaltaa yhteen hiileen ei synny hyvää jälkeä.

Klaus Härö on maamme arvostetuimpia ja rakastetuimpia elokuvantekijöitä, jonka elokuvat ovat voittaneet kymmeniä palkintoja eri puolilla maailmaa. Mainittakoon vaikka Berliinin elokuvajuhlien arvostettu kristallikarhu sekä Ingmar Bergman palkinto, maestron itsensä valitsemana. Mukaan mahtuu myös neljä edustuskertaa Oscar kisassa, pääsy Oscarien shortlistalle sekä Golden Globe-ehdokkuus.

Klaus Härön ajatuksia pääset seuraamaan tästä linkistä ilman ilmoittautumista: https://www.businessmaker.fi/yritysapu-matchmaking/index.php/fi/.

 

Klo 18:00 – 20:00 Osallistu yritystreffeille sopimalla etukäteen osallistujien kanssa kahdenkeskisiä tapaamisia eli treffejä

Mukaan pääset täytämällä rekisteröitymislomakkeen osoitteessa https://www.businessmaker.fi/yritysapu-matchmaking/index.php/fi/. Kerro sen avulla itsestäsi lisää. Rekisteröitymisen jälkeen kirjaudu sisälle tapahtumasivulla, tutustu muihin osallistujiin ja sovi itsellesi kahdenkeskisiä treffejä! Osallistuaksesi tapahtumaan, tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen jossa on mikrofoni sekä kamera.Yritystreffeillä voit sopia 8 tapaamista eli treffiä etukäteen valitsemiesi osallistujien kanssa.
Kunkin tapaamisen pituus on 15 minuuttia.

Koko yritystreffien ajan sinulla on käytössä treffihenkilökunta, joka auttaa sekä treffien käytännön asioissa, että sopimaan niitä lisää.

Tervetuloa mukaan!

—–
Mikä Yritystreffit?
Treffeillä voit vakaalla aikomuksella, mutta pilke silmäkulmassa, speed-deitata muita yrittäjiä. Treffikalenterimme auttaa sinua löytämään jo etukäteen ne yritykset, joiden kanssa haluat hieroa lähempää tuttavuutta. Yritystreffien suunnittelu toteutetaan BusinessMaker työkalun avulla ja toteutetaan 15 minuutin tapaamisina.

Tämä tapahtuma toteutetaan kokonaisuudessaan etäyhteyden avulla. Tapahtuma alkaa kokoontumisella GoToMeeting -etäyhteys alustalla. GoToMeeting -etäyhteys on avoinna koko tapahtuman ajan. Voit esitellä siellä yrityksesi toimintaa ja verkostoitua silloin, kun sinulla ei ole sovittuna kahden keskisiä treffejä. Saat GoToMeeting -etäyhteyslinkin sähköpostiisi hieman ennen tapahtumapäivää.

 

Tapahtumailta on osa uusmaalaisille yritykselle suunnattua Yritysapu-palvelua. Hanke toteutetaan yhteistyössä kolmen Uudellamaalla toimivan kehitysyhtiön Posintran, Keuken ja Novagon sekä Uudenmaan TE-toimiston kanssa. Hankkeen mahdollistaa Uudenmaanliiton UKRI -kriisirahoitus.

Yritysapu_toteuttajat ja rahoittaja

Map Unavailable

Päivämäärä/Aika
18/05/2021
17:00 - 20:00

Tapahtumatyyppi


Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.