Map Unavailable

Päivämäärä/Aika
06/10/2022
14:00 - 16:00

Tapahtumatyyppi


Digitaalisuus luo mahdollisuuksia mutta myös velvollisuuksia. Mitkä keskeiset asiat takaavat tietoturvan ja tietosuojan yrittäjän arjessa?

Haaga-Helian DigiTikkaat-hankkeen webinaarissa 6.10.2022 klo 14 Haaga-Helian ohjelmistokehityksen lehtori Lari Iso-Anttila käy läpi yrityksen tiedonturvaamisen tarpeita, sekä riskienhallinnan merkitystä tietoturva-asioissa.

Webinaarissa käydään läpi myös yrittäjän tietoturvaan liittyviä käytäntöjä, toimintatapoja ja -malleja, lainsäädäntöä ja asetuksia käytännönläheisesti. Mitä tietoturva on, miksi minulla on salattavaa ja mitä minun pitää tietää tietoturvasta yrittäjänä? Miten tunnistaa yritykseen kohdistuvia tietoturvariskejä ja miten niiltä voidaan suojautua?

Webinaarin jälkeen toteutettavissa työpajoissa 11.10. ja 13.10. pääset pohtimaan oman yrityksesi tietoturva- ja tietosuoja-asioita käytännössä. Työpajat ovat samansisältöisiä.

Tilaisuus on osa webinaarien-sarjaa, jossa autetaan yrityksiä digitaalisuuden kanssa alkuun pääsemisessä. Posintra on mukana hankkeen taustajoukoissa.

Aika: torstai 6.10.2022 klo 14-15.20
Paikka: online-webinaari

Ilmoittautuminen alkaa elokuun alussa ja päättyy webinaaripäivänä. Ilmoittautuneet saavat linkin koulutuksen Howspace-alustalle. Tilaisuus on maksuton.

Map Unavailable

Päivämäärä/Aika
06/10/2022
14:00 - 16:00

Tapahtumatyyppi


Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.