Loading Map....

Päivämäärä/Aika
21/03/2023
08:30 - 10:00

Paikka
Bistro Gustaf - Vintti

Tapahtumatyyppi


Millaista on yrityksen arki Porvoossa? Mikä sujuu, mikä mättää, mistä olisi apua, mikä olisi unelma? Tule jakamaan ajatuksesi ja syömään aamupalaa muiden yrittäjien kanssa Bistro Gustafiin 21.3. klo 8.30. Posintran vetämässä rennossa aamiaisworkshopissa kerätään yritysten elintärkeä ääni BusinessPorvoo -toimintamallin taakse. Työpajassa vaikutetaan siihen millaista yrittämisen alustaa kaupunki, yrittäjät ja Posintra yhdessä Porvooseen rakentavat. Jokaisen yrityksen näkökulma on tärkeä kokoon tai alaan katsomatta, tulethan mukaan!

Paikka: Bistro Gustafin Vintti, Mannerheiminkatu 9 (3. kerros, käynti Piispankatu 23 sisäpihan kautta)

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille yrityksille.
Sen järjestävät yhteistyössä Posintra, Porvoon kaupunki ja Porvoon Yrittäjät. Työpaja on osa keväällä yrityksille ja yritysrajapinnassa toimiville kaupungin työntekijöille järjestettävien työpajojen ja haastattelujen sarjaa, jossa kerätään yhteen toiveet, tarpeet ja odotukset BusinessPorvoo-toimintamallille.

Mikä Business Porvoo?
Business Porvoo on Porvoon kaupungin, yrittäjien ja Posintran uusi yhteistoimintamalli, jolla rakennetaan entistäkin parempaa yrittämisen arkea Porvooseen. BusinessPorvoo -sateenvarjon alle kootaan kaupungin yrityksille suunnatut palvelut, kuten neuvonta, luvat ja tontit. Palveluiden lisäksi kyseessä on myös yhteisö ja yhteistyö, jossa yritykset ja kaupunki toimivat yhä tiiviimmin yhdessä.

Ilmoittaudu mukaan 19.3. mennessä Porvoon Yrittäjien sivuilla.

Täältä mukaan

 

Porvoon Yrittäjät järjestää yhteistyössä Porvoon kaupungin ja Posintran kanssa yrittäjille suunnatut ilmaiset aamukahvit porvoolaisissa kahviloissa ja ravintoloissa. Maaliskuun aamukahvit tarjoillaan tiistaina 21.3.2023 klo 8.30-10.00.

Tervetuloa verkostoitumaan!

Loading Map....

Päivämäärä/Aika
21/03/2023
08:30 - 10:00

Paikka
Bistro Gustaf - Vintti

Tapahtumatyyppi


Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.