Map Unavailable

Päivämäärä/Aika
Date(s) - 20/08/2020
13:00 - 14:00

Tapahtumatyyppi


Webinar language is Finnish

  • Tilaisuus on maksuton

Yritysapu-palvelun webinaarisarja jatkuu torstaina 20. elokuuta. Aiheena edelleen kustannustuki ja tuen ehdot sekä tämän hetken tilanne lomautettujen työntekijöiden paluusta takaisin työn pariin.

Oletko jo hakenut kustannustukea? Miksi hakemuksia hylätään? Mitkä ovat yleisimmät hylkäysten syyt? Mitä tapahtuu jo kerran lomautetuille työntekijöille, mikäli saapuu uusi aalto? Jos työntekijä on saanut uuden työpaikan lomautuksen aikana, mitä tulee tehdä?

Näihin ja muihin kysymyksiin ja mieltä askarruttaviin ajatuksiin voit löytää vastauksia webinaaristamme, jossa kustannustuesta kertoo juristi Tuomo Yliluoma Valtiokonttorista ja muutosturva-asiantuntija Suvi Lindfors Uudenmaan TE-toimistosta.

Webinaari on osa uusmaalaisille yritykselle suunnattua Yritysapu-palvelua. Hanke toteutetaan yhteistyössä kolmen Uudellamaalla toimivan kehitysyhtiön PosintranKeuken ja Novagon sekä Uudenmaan TE-toimiston kanssa. Hankkeen mahdollistaa Uudenmaanliiton UKRI -kriisirahoitus.

Ilmoittaudu viimeistään  19.8.2020 klo 11:00 osoitteessa: https://my.surveypal.com/Yritysapu2

Linkki tilaisuuteen lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiin noin tuntia ennen webinaarin alkua.

Webinaarit järjestetään Teams-sovelluksella. Kun liityt webinaariin, huolehdithan, että videokamerasi on suljettu ja mikrofonisi äänettömällä. Webinaarin aikana on mahdollista esittää kysymyksiä chatin kautta.

Map Unavailable

Päivämäärä/Aika
Date(s) - 20/08/2020
13:00 - 14:00

Tapahtumatyyppi


Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.