Voimaa verkostoista!

Verkostot

Yrittäjänä on arvokasta jakaa kokemuksia ja vinkkejä muiden yrittäjien ja sidosryhmien kanssa. Tule mukaan toimintaamme ja kerää itsellesi verkostoa toimintasi kehittämiseen!

Tutustu Posintran hubeihin

Verkostoidu ja voimaannu muista yrittäjistä!

Kehitämme alueellista elinvoimaa aktiivisella yhteistyöllä ja verkostolla, josta riittää huomisvoimaa ja yrittäjyyden energiaa jaettavaksi muillekin. Verkostojen kautta pystyt tarttumaan tilaisuuksiin, joihin et yksin pystyisi, kasvattamaan osaamistasi sekä saamaan uusia ideoita ja kumppaneita matkallasi menestykseen. Posintralta saat apua ja työkaluja, joilla voit rakentaa menestystä yrityksellesi verkostojen voimalla – oli kyse sitten hanketoiminnasta, tapahtumista, vertaistuesta tai muista yhteisprojekteista.

Kolme tapaa verkostoitua

Hubinsa kullakin – löydä oma sisäpiirisi

Posintran hub on maksuton kehitysverkosto, joka kokoaa yhteen yrittäjien kaipaamat uudet kehityssuunnat, asiantuntijat, työkalut, tapahtumat ja vertaistuen.

Lue lisää Hubeista

Kehittämistoiminta ja projektit

Ideoista kehitysprojekteiksi – meiltä saat tukea uuden luomiseen ja kehität liiketoimintaasi uuden hankkeen tai projektin kautta!

Lue lisää kehittämistoiminnasta

Käynnissä olevat hankkeet

Yritysten toimintaympäristön monipuolinen kehittäminen on osa Posintran työtä, jota teemme erilaisten hankkeiden avulla. Voisiko jokin käynnissä olevista hankkeista sopia liiketoimintasi kehittämiseen?

Lue lisää käynnissä olevista hankkeista

Posintralla tapahtuu – katso ajankohtaiset tapahtumat!

Tule verkostoitumaan tapahtumiimme niin etänä, livenä kuin hybridinäkin!

Katso tapahtumat

Apua yrittäjyyteen?

Kaipaatko apua yrityksen perustamiseen, liiketoiminnan kehittämiseen tai yrittäjän arjen erilaisiin kysymyksiin? Meidän yritysneuvonnastamme saat tukea yrittäjyyden eri vaiheisiin ja oman suunnan löytämiseen!

Varaa aika neuvontaan

Tutustu ajankohtaisiin artikkeleihimme